Chevrolet: nové možnosti pro MyLink

Ná základě odpovědí a výsledků dostanou zákaznící později možnost vybrat a označit klíčové schopnosti, které očekávají od svých vybraných aplikací. Dotazováni mohou vybrat jednu, nebo několik odpovědí z nabízených možností poté, co si nastaví aplikaci průzkumu na svém facebookovém profilu.

Odpovědi se vyhodnotí v prosinci a budou součástí vývoje nových aplikací,které budou spolupracovat s rádiem Chevrolet MyLink. Technologie MyLink v dnešní době podporuje navigaci BringGo a rozhlasové aplikace TuneIn a Stitcher. Všechny tři aplikace je možné stáhnout do smartphonů a využívat je ve vozech Chevrolet prostřednictvím dotykové obrazovky systému MyLink .

Chevrolet je společnost založená v roce 1911 v Detroitu, v dnešní době je čtvrtou největší automobilovou značkou na světě s ročním prodejem téměř 5 milionů osobních a užitkových vozů ve více než 140 zemích. Chevrolet poskytuje zákazníkům hospodárné automobily s energickým výkonem, expresivním designem, vysokou kvalitou a inteligentní konektivitou Chevrolet MyLink. Nabídka v Evropě obsahuje městské modely Spark a Aveo, malé SUV Trax, kompaktní Cruze, rodinný van Orlando, kompaktní SUV Captiva, sedan střední třídy Malibu, legendární sportovní automobily Camaro, Corvette a elektrický automobil s prodlouženým dojezdem Volt.